Dvils Print este importator direct pentru trei mari producători de textile, aleși cu atenție pentru calitatea produselor oferite, condițiile comerciale avantajoase și diversitatea produselor disponibile.

Îți oferim consultanță pentru alegerea celor mai bune tricouri, hanorace, bluze, accesorii și alte articole de îmbrăcăminte, care vor corespunde cu siguranță criteriilor tale de calitate. Fie că ai nevoie de tricouri premium confecționate exclusiv din bumbac organic, bluze / hanorace confecționate din materiale reciclate sau de tricouri la un preț mai mic, unul dintre partenerii noștri are cu siguranță produsul pe care îl cauți.

Pentru produsele textile alese, îți oferim apoi serviciile noastre de personalizare textile prin imprimare digitală la cele mai înalte standarde, precum si servicii complete de print on demand (print la cerere) și dropshipping.

STANLEY / STELLA

Cel mai bine vândut brand de textile premium în 2019.

Începând cu anul 2020, producătorul Belgian Stanley & Stella este în top 16 cele mai renumite brand-uri de textile premium din lume pentru calitate și folosirea exclusiv a materialelor sustenabile confecționate din bumbac organic și polyester reciclat.

Vino și testează calitatea produselor Stanley&Stella în showroom-ul nostrum, unde vei găsi mostre din tot catalogul și un consultant care să te ajute în alegerea celor mai potrivite modele pentru colecțiile tale. Vei găsi cu siguranta tricouri, hanorace, bluze, rochii, accesorii care să întruneasca toate cerințele tale de calitate. Pentru textilele alese îți oferim apoi servicii de print digital DTG, serigrafie si transfer de serigrafie, termotransfer, broderie.

Continental Clothing

Continental clothing UK este unul dintre cei mai mari producători de textile premium din Marea Britanie, cu producție datând încă din anul 1998. Colecția lor este împărțită în patru mari mărci recunoscute internațional pentru inovație, specificul și calitatea materialelor folosite.

  • Continental Clothing: tricouri din bumbac, tencel, bambus, vâscoză Ecovero, polyester reciclat
  • Earth Positive: o colecție numai din bumbac organic
  • Salvage: produse realizate exclusiv din materiale reciclate
  • Fair Share: o colecție cu implicare socială pentru personalul angajat

Alege-ți modelele favorite și lansează împreuna cu noi o colecție impresionantă de tricouri imprimate digital, cu print la cerere și producție externalizată.

ADLER CZECH

ADLER Czech, a.s. este unul dintre furnizorii de top din domeniul textilelor promoționale, atât în Republica Cehă, cât și la nivelul Europei.

Mărcile lor MALFINI®, MALFINI Premium®, Piccolio și RIMECK®, sunt promovate și apreciate în nu mai puțin de 25 țări europene, cele învecinate dispunând de termen rapid de livrare.

Dacă ai nevoie de un produs textil de calitate la buget redus, Adler este soluția potrivită pentru proiectele tale la tiraje de la mici la foarte mari. Oferă angajaților tăi tricouri personalizate clasice sau polo, hanorace, geci, șepci dintr-un catalog generos.

Descoperă calitatea la un pret rezonabil, fie că este vorba despre magazinul tău online sau despre diverse proiecte corporate.