Servicii

PRINT DIGITAL DTG - TRICOURI PERSONALIZATE

Ideal pentru personalizări de textile în tiraje mici și medii, printul digital este una dintre metodele de personalizare cele mai căutate în acest moment pentru finețea printului.

Datorită senzației plăcute pe care o dă printul pe material, din ce în ce mai mulți clienți preferă această metodă de personalizare, inclusiv la comenzile foarte mari. Cerneala intră în țesătură și nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, făcându-l plăcut la atingere.

În cazul textilelor care trebuiesc personalizate cu bază de alb (tricouri colorate), printul are un ușor aspect cauciucat, dar plăcut la atingere, fiind foarte fin și confortabil în comparație cu serigrafia clasică.

Puteți printa orice imagine, în oricâte culori și în orice tiraj, fără costuri suplimentare. Este la fel de rentabil la cantități mari (pe tricouri personalizate fără bază de alb) precum serigrafia.

Printul digital se realizează pe orice material textil cu un conținut de cel puțin 70% fibră naturală (bumbac, in, cânepă, vâscoză etc.) și se comportă diferit dpdv al intensității culorilor și rezistentă la spălare, în funcție de calitatea materialului ,compoziția lui și tratamentele aplicate fibrelor.

Personalizăm tricouri clasice și polo, camăși, hanorace, sacose din material textil sau orice alt material textil în funcție de cerințe și în limitele permise de echipmanetele pe care le deținem.

În procesul de print folosim numai cerneluri originale DUPONT, pigmenți pe bază de apă. Nu sunt toxice și nu au contraindicații pentru persoanele cu piele sensibilă sau copii. Alegând și un tricou organic puteți face combinația perfectă.

SERIGRAFIE

Serigrafia presupune personalizarea materialelor cu suprafețe plane sau cu o rază de curbură mare, folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Acest procedeu de personalizare este rentabil la cantități mari și foarte mari. Se pot imprima policromii, rezultate prin suprapunere de culori pentru grafici care nu sunt foarte detaliate sau imagini monocrome.

Ca metodă de personalizare, serigrafia este una dintre cele mai vechi metode de personalizare și este rezistentă în timp. Poți personaliza o gamă foarte largă de produse de la textile la obiecte promoționale, articole de piele, plastic, fâs, umbrele și altele.

Transferul de serigrafie este în special folosit pentru elemente grafice mici, care la serigrafie directă ar fi însemnat pierdere prețioasa de timp pentru așezarea materialului sau acolo unde poziționarea împiedică realizarea unei imprimări de calitate.

Transferul de serigrafie este cerneală trasă pe o hârtie specială ce se aplică ulterior la presă termică. Este ideală pentru aplicarea de logo-uri mici. De exemplu: etichete de mărimi.

NOU! SERIGRAFIE COMBINATĂ CU PRINT DIGITAL

În încercarea de a optimiza costurile, Polyprint a dezvoltat o metodă de personalizare care reduce costurile imprimării digitale pe tricouri colorate, combinând serigrafia clasică cu printul DTG. Este cea mai bună metodă de personalizare a textielor colorate acolo unde grafica nu permite serigrafie clasică. Poți imprima policromii complexe la prețuri avantajoase fără a fi nevoie să simplifici grafica, să scoți degrade-uri sau să te limitezi la un număr de culori. Liber la creație!

TERMOTRANSFER

Transferul termic (sau colantul) este poate cea mai rezistentă metodă de personalizare dacă foliile folosite sunt de calitate. Aplicarea corecta și un colant de calitate va asigura o rezistență foarte mare în timp. Nu se dezlipește și nu se decolorează în timp.

Foliile de transfer termic sunt tăiate la cutter-plotter după o grafică vectorială, apoi aplicate pe tricou la o anumită temperatură, procedeul numindu-se termotransfer.

Acest procedeu este ideal pentru personalizarea cu grafici simple, fără foarte multe detalii, pe aproape orice tip de material și pe o gamă diversă de produse. Poți personaliza orice material textil, genți, șepci, geci, echipamente de lucru sau sportive, diverse obiecte promoționale și multe altele, pentru fiecare proiect existând folii speciale în funcție de materialul din care este făcut produsul.

Foliile sunt disponibile într-o mare varietate de culori și texturi (mate, lucioase, transparente, glitter, reflectorizate, catifea, 3D ăi altele), precum și printate digital.

Pentru un rezultat de excepție folosim numai folii SISER și ORAFOL.

PRINT DIGITAL DIN ROLA

Iți punem la dispoziție un serviciu de print digital din rolă pentru stickere decorative, stickere de perete, bannere, fototapet, postere, colante printate și lista poate continua.

Nu ne plac fake-urile și nici nu acceptăm “Hai, că merge și așa!”. Folosim numai cerneluri originale atât în procesul de print digital pentru textile cât și pentru printul digital din rolă. Investim masiv în echipamente performante și nu am risca să folosim decât cernelurile recomandate de producător.

Ne dorim rezultate de excepție și nu facem rabat la calitate când vine vorba de clienții noștri. Avem garanția obținerii unor print-uri rezistente și a unor culori vibrante, folosind numai consumabile originale în procesul de print.

CEL MAI MARE REPREZENTANT STANLEY & STELLA ÎN ROMÂNIA

Susținem produsele premium și promovăm în acest sens brand-ul Stanley & Stella, pentru care suntem cel mai important partener în România și, în curând, reprezentant oficial în Europa de Est.

Avem cel mai mare showroom în care poți testa calitatea tuturor produselor Stanley & Stella și iți oferim consultanță în vederea alegerii celor mai bune materiale pentru proiectele tale. Te sfătuim ce metodă de personalizare ți se potrivește și cum să întreții materialele achiziționate de la noi. Iți garantăm metode de personalizare de calitate, ecologice.

Poți fi sigur că întotdeauna vei primi produsele în perfectă stare si dacă devii clientul nostru pe termen lung, îți răsplatim fidelitatea cu cele mai bune oferte la textile și serviciile de personalizare.

Produse cu defect sau rebuturi din fabrică? Îți asigurăm că vei primi un produs la schimb fără costuri suplimentare.

Îți punem la dispoziție mostre pentru a prezenta clienților sau partenerilor tăi și iți oferim toate materialele informative necesare pentru ca tu să știi totul înainte de a investi în orice produs Stanley & Stella.

Cu noi ai siguranța unui flux continuu de marfă prin lansare de comenzi externe frecvente.