PRINT DIGITAL

Direct to Garment Printing

Ideal pentru personalizări de textile în tiraje mici și medii, printul digital DTG este una dintre metodele de personalizare pentru textile cele mai căutate în acest moment pentru finețea printului.

Datorită senzației plăcute pe care o dă printul pe material, din ce în ce mai mulți clienți preferă această metodă de imprimare pentru tricouri și nu numai, inclusiv la comenzile foarte mari. Cerneala intră în țesătură pe materialele deschise la culoare și nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, făcându-l plăcut la atingere. În cazul textilelor care trebuiesc personalizate cu bază de alb (tricouri colorate), printul are un ușor aspect cauciucat, dar plăcut la atingere, fiind foarte fin și confortabil în comparație cu serigrafia clasică.

Puteți printa orice imagine, în oricâte culori și în orice tiraj. Printul digital se realizează pe orice material textil cu un conținut de cel puțin 70% fibră naturală (recomandam bumbac organic, in, cânepă, vâscoză etc.) și se comportă diferit dpdv al intensității culorilor și rezistență la spălare, în funcție de calitatea materialului, compoziția lui și tratamentele aplicate fibrelor. Acesta este principalul motiv pentru care sfătuim clienții noștri să foloseasca în procesul de producție numai textile premium de calitate superioară.

Personalizăm tricouri clasice și polo, camăși, hanorace, bluze, sacose sau orice alt material textil în funcție de cerințe și în limitele tehnice permise de echipamentele pe care le deținem.

În procesul de print folosim numai cerneluri originale DUPONT sau KORNIT, care sunt pigmenți pe bază de apă. Nu sunt toxice și nu au contraindicații pentru persoanele cu piele sensibilă sau copii. Pentru un rezultat de excepție îți recomandăm brandul Stanley & Stella, cu un catalog impresionant de produse premium și de unde va puteți alege tricouri, hanorace, bluze, accesorii și altele, confecționate din bumbac organic, polyester reciclat, ajutând astfel la promovarea unui produs sustenabil.

TERMOTRANSFER

Folii cutterabile sau printate digital

Transferul termic (sau o procedură de aplicare a colantelor) este poate cea mai rezistentă metodă de personalizare dacă foliile folosite sunt de calitate. Aplicarea corectă și un colant de calitate va asigura o rezistență foarte mare în timp la purtări și spălări intense.

Foliile de transfer termic sunt tăiate la cutter-plotter după o grafică vectorială, apoi aplicate pe tricou la o anumită temperatură, procedeul numindu-se termotransfer.

Acest procedeu este ideal pentru personalizarea cu grafici simple, fără foarte multe detalii, pe aproape orice tip de material și pe o gamă diversificată de produse. Poți personaliza orice material textil, genți, șepci, geci, echipamente de lucru sau sportive, diverse obiecte promoționale și multe altele, pentru fiecare proiect existând folii speciale în funcție de materialul din care este confecționat produsul.

Foliile sunt disponibile într-o mare varietate de culori și texturi de efect (mate, lucioase, transparente, glitter, reflectorizate, catifea, 3D și altele), precum și printate digital pe diverse texturi.

Pentru un rezultat de excepție folosim numai folii de calitate foarte bună de la producatori de renume: SISER și ORAFOL.

SERIGRAFIE/TRANSFER

Pentru producția de serie

Serigrafia presupune personalizarea materialelor cu suprafețe plane sau cu o rază de curbură mare, folosind site special realizate sub formă de șablon prin care trece vopseaua. Datorită costurilor mari de pregătire și a timpilor necesari în acest sens, acest procedeu de personalizare este rentabil doar la cantități mari și foarte mari. Se pot imprima serigrafic serii de la cel puțin 100 de produse identice (aceeasi grafică, aceeasi dimensiune).

Se poate imprima o gamă foarte largă de produse, de la textile de orice fel și orice compoziție, până la diverse accesorii, obiecte promoționale, echipamente de lucru, umbrele, agende, articole de piele, fâș, plastic etc.

Se pot imprima și policromii, rezultate prin suprapunere de culori, acest tip de personalizare realizându-se in general prin transfer de serigrafie. De cele mai multe ori, când grafica depășește un anumit grad de complexitate, recomandăm printul digital ca metodă de imprimare.

Serigrafia este una dintre cele mai vechi metode de personalizare și este foarte rezistentă în timp, foarte eficientă din punct de vedere al costurilor pentru serii de produse cu buget redus de imprimare.

Transferul de serigrafie este în special folosit pentru elemente grafice mici, care la serigrafie directă ar fi însemnat pierdere prețioasa de timp pentru așezarea materialului sau acolo unde poziționarea împiedică realizarea unei imprimări de calitate.

Transferul de serigrafie este cerneală trasă pe o hârtie specială ce se aplică ulterior la presă termică. Este ideală pentru aplicarea de logo-uri mici. De exemplu: etichete de mărimi, de brand etc.

PRINT DIN ROLĂ

Stickere, Colante printate

Îți punem la dispoziție un serviciu de print digital din rolă exclusiv pentru stickere, folii adezive imprimate pentru uz divers în publicitate, colante printate pentru textile și altele.

Folosim în procesul de print un echipament Mimaki pentru garanția obținerii celui mai bun print, în culori vibrante și rezistente în timp. Ești lipsit de inpirație în privința utilității unui sticker? Fie că vorbim de un simplu give away, un produs amuzant și accesibil pentru promovarea brandului, un mic canvas pentru inspirația ta grafică, accesoriu pentru împachetare folosit elegant peste hârtia de mătase, aplicat pe cutii de carton, pe plastic, metal sau sticlă și multe altele, stickerul are din ce în ce mai multe scopuri publicitare. Tăiem pe contur die cut sau kiss cut, cu o precizie garantată de un echipament profesional Summa, orice formă de sticker, în limita parametrilor de ordin tehnic impuși de grafică sau echipament.

Ai nevoie de tricouri imprimate cu logo-ul companiei, tricouri de bumbac sau articole sportive, geci, echipamente de sport sau de lucru, genți, rucsaci, umbrele? Nimic mai simplu.

Colantul printat este de cele mai multe ori cea mai bună soluție pentru personalizări speciale, indiferent de cantitate, pe produse compuse din materiale variate, de la bumbac și polyester sau combinații, până la făș.

Materialele sunt de diverse tipuri și texturi, special create pentru compoziția suportului pe care se aplică.

PRINT ON DEMAND

Producție la cerere & Dropshipping

Ne adaptăm în permanență la cerințele pieței și pentru aceasta oferim clienților noștri ceea ce au nevoie pentru ca afacerea lor să prospere. Print on demand sau producția la cerere, este cea mai eficientă metodă de productie pentru un business la început de drum sau pentru cei care au o gamă foarte largă de produse și/sau design-uri și nu doresc realizarea unui stoc de produse personalizate. Investiția într-un stoc de marfă este riscantă dacă nu există deja o cerere care să recupereze rapid banii investiți.

De la primirea comenzii până la predarea către firma de curierat, sistemul POD este un sistem externalizat de producție la care anexăm serviciul de dropshipping. Acesta presupune trimiterea comenzilor plasate în magazinul tău online direct din atelierul nostru către clienții tăi. Noi ne ocupăm de tot procesul de producție, împachetare și livrare în numele tău și nu numai.

Vrei să scapi de grija gestionării unui magazin online? Putem rezolva și asta. Avem diverse pachete de servicii de gestionare și gestiune, unde noi îți asigurăm gestionarea comenzilor direct din site-ul tău, facturarea, împachetarea, realizarea de colete și livrarea către clientul final, un serviciu de client service via e-mail, gestiune de stoc, gestiune de produse retur și spațiu de depozitare pentru stocul tău de marfă.

Costurile acestui serviciu depind de la proiect la proiect, motiv pentru care o întalnire la sediul nostru este esențială pentru a estima valoarea proiectului tău. Contactează-ne acum și stabilește o întâlnire. Îți oferim consultanță în alegerea metodei de lucru care ți se potrivește cel mai bine. Totodată, avem un showroom generos cu toate produsele Stanley & Stella. Îți prezentăm mostre de print și te consiliem în alegerea metodei optime de realizare a produselor tale. Te așteptăm!