Când am lansat DvilsPrint, un serviciu profesional pentru personalizare de textile, eram tineri la început de drum cu dorințe și aspirații mari. Ne doream un brand vestimentar propriu de calitate superioară, tricouri imprimate folosind noua tehnologie de print digital, însă ne-am lovit de multă incompetență și lipsă de interes în a obține un produs conform cerințelor noastre. Atunci am creat DvilsPrint, un atelier specializat pe servicii de imprimare textile și obiecte promoționale și ne-am propus să oferim pe piața din România ceva diferit: să devenim foarte buni în ceea ce facem și să fim recomandați pentru calitatea serviciilor oferite.

Iată-ne aici, 10 ani mai târziu, cu cea mai mare capacitate de producție pe print digital DTG din România, oferind servicii variate (serigrafie, termotransfer, productie la cerere / print on demand, dropshipping, stickere, gestionare magazine online de la producție până la livrare) și totodată cel mai mare importator de textile premium Stanley/Stella din România, cu un atelier generos ca mărime și stocuri constante de tricouri premium.

Ionuț Andrei D. - Founder

Ce face un bun profesionist în acest domeniu? În producție trebuie să știi ce să recomanzi, de ce și pentru cine. Să fii în permanență documentat și să pui în practică ceea ce vrei să recomanzi clientului. Să testezi totul pentru a înțelege cum și dacă funcționează, în ce situații este potrivită soluția și unde nu. La orice întrebare să ai un raspuns real, valid, documentat. Aceste idei stau la baza mea ca bun profesionist în domeniul acesta de producție publicitară. Să știi să explici, să argumentezi, să sfătuiești obiectiv, sincer și cu intenția de a cultiva o relație bazată pe încredere și devotament cu clientul tău.

Să cunoști materialele, tehnicile, metodele optime pentru fiecare proiect, să recomanzi calitate, să sfătuiești și să îndrumi clientul spre alegerea metodelor de producție și a produselor sustenabile (textile bumbac organic, materiale reciclate, cerneluri ecologice etc.).

Valentina D. - Co Founder

CORECTITUDINEA: O VIRTUTE

Dacă ești corect, obiectiv, deschis, serios dar sociabil, flexibil și dedicat în meseria ta, oamenii vor avea încredere în tine. Punem accent pe aceste valori în relația cu partenerii, clienții, angajații și furnizorii noștri. Uităm un lucru esențial în relațiile interumane: comunicarea și respectul care ar trebui să vină natural de la prima intâlnire, nu stipulat într-un contract ca obligație de business.

CALITATE, NU RISIPĂ

Promovăm produse și servicii de calitate. Încercam să limităm pierderile datorate produselor low cost. Prezentăm tuturor clienților noștri alternativa la risipa pe produse de slabă calitate, pentru că alegerea unui produs ce poate fi purtat o perioadă îndelungată, atrage după sine satisfacția clientului final și totodată recomandările si fidelitatea lui. Personalizăm produsele noastre pentru a fi purtate în stare bună pe termen lung.

CONFIDENȚIALITATE

Ne respectăm clienții și drepturile lor la confidențialitate. Înțelegem importanța drepturilor de autor și alegem sa susținem parteneriate pe termen lung, făcând clientul să se simtă în siguranță. Ne dorim colaborări stabile cu toți clienții direcți și intermediari și acest lucru nu se poate realiza decât câștigând încrederea lor.

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI

Încercăm în permanență să ne respectăm termenele și să ducem la bun sfârșit proiectele, respectând întotdeauna standardele de calitate. Nu mergem pe principiul “merge și așa” și nu cunoaștem ideea de “repede și prost”. Orice produs, pentru a putea fi realizat la cele mai înalte standarde, presupune pași clari in producesul de execuție și un timp de realizare specific.