Despre noi

CINE SUNTEM

La început a fost DvilsDesign. Am plecat de la grafică și webdesign în anul 2008 și, pentru că ne-am dorit să ne facem prima linie vestimentară care să cuprindă tricouri cu design-urile noastre, am lansat la sfârșitul anului 2009 DvilsPrint, un serviciu pentru personalizare de textile folosind în special print digital.

Ceea ce ne-am dorit pentru noi am început să realizăm pentru clienții noștri actuali, întelegându-le dorințele și pretențiile de calitate, pe care și noi le-am avut inițial. Am devenit pe parcursul anilor, cel mai de încredere partener de business pentru mari agenții de publicitate, brand-uri cunoscute și numeroase companii private. Deținem astăzi cea mai mare capacitate de producție pe print digital, având echipamente ce pot susține o producție medie de 600 de printuri A4 pe zi, pe textile albe.

Am încheiat parteneriate importante cu patru cunoscute brand-uri internaționale de textile, pentru care am devenit importatori direcți și distribuitori importanți pe piața romanească.

Anul 2015 a însemnat un prag important în dezvoltarea companiei noastre. Ne-am extins din punct de vedere al echipamentelor de producție, am achiziționat utilaje noi și performante, ne-am extins ca domeniu și ne-am mărit echipa. Nu în ultimul rând, ni s-au alăturat mai mulți prieteni la cafea prin colaborările de succes și le mulțumim pentru încrederea acordată.

Avem serigrafie pe bază de apă in-house, facem print digital pe patru echipamente, avem print din rolă pentru stickere (că doar e la modă) și aducem în continuare cele mai cool brand-uri de textile premium pentru industria fashion. Dacă nu ai fost până acum pe la noi, te invităm în oaza noastră de verdeață să ne cunoști.

CE NE DORIM PE VIITOR

Am fost și încă suntem o companie tânără și dornică de afirmare. Ne-am dorit să ne dezvoltăm și să creăm o bază de clienți mulțumiți de serviciile noastre, pentru care să merite să investim în viitor.

Le mulțumim clienților și partenerilor noștri, care ne-au acordat încrederea și recomandările lor. Am reușit împreună să construim, să ne creștem valoarea, să ne extindem și vom continua să facem asta.

Ne-am susținut reciproc și am evoluat împreună, punând bazele unor relații frumoase, bazate pe seriozitate și încredere reciprocă.

Ne dorim să fim mai buni și vom fi. Ne dorim să venim în întâmpinarea clienților cu cele mai bune servicii, cele mai performante echipamente, cea mai bună asistență și o susținere importantă în derularea proiectelor. Ne dorim să fim partenerul tău de încredere și vom fi, pentru că avem ambiție și devotament.

Nu am fi unde suntem fără clienții noștri. Pentru aceasta, am depus eforturi considerabile și încercăm în permanență să fim cât mai aproape de cerințele lor. Pentru aceasta, ne implicăm activ în buna derulare a proiectelor venind în permanență în intâmpinarea lor cu idei, propuneri și suport.

Ne mărim echipa cu oameni care să ințeleagă oamenii, care să fie serioși și implicați și care să facă ceea ce fac cu aceeași pasiune ca și cei care au fondat Dvils la început.

Corectitudinea O Virtute

Corectitudinea:
O Virtute

Am considerat mereu că, dacă ești corect, serios, sociabil, flexibil și dedicat în meseria ta, oamenii vor avea încredere în tine. Punem accent pe aceste valori în relația cu partenerii, clienții, angajații și furnizorii noștri..

CALITATE  NU RISIPĂ

CALITATE,
NU RISIPĂ

Promovăm produse și servicii de calitate, ecologice. Prezentăm tuturor clienților noștri alternativa la risipa pe produse de slabă calitate, pentru că, alegerea unui produs ce poate fi purtat o perioadă îndelungată, atrage după sine satisfacția clientului final și totodată recomandările lui.

CONFIDENȚIALITATE

CONFIDENȚIALITATE

Ne respectăm clienții și drepturile lor la confidențialitate. Înțelegem importanța drepturilor de autor și alegem sa susținem parteneriate pe termen lung, făcând clientul să se simtă în siguranță. Ne dorim colaborări stabile cu toți clienții direcți și intermediari și acest lucru nu se poate realiza decât câștigând încrederea lor.

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI

Încercăm în permanență să ne respectăm termenele și să ducem la bun sfârșit proiectele, respectând întotdeauna condițiile de calitate. Nu mergem pe principiul “merge și așa” și nu cunoaștem ideea de “repede și prost”.

750

Clienți

525.000

Personalizări

450

Ore nedormite

12.960

Cafele și ceaiuri